24 Aralık 2012 Pazartesi

Aplus Tur 2013

Bilindiği üzere Aplus Tur mağduru olan birçok aile savcılığa başvuru yapıyor. Bunun yanında insanlar doğal olarak kendi başlarına gelen olayları internet vasıtası ile paylaşıyor. Bilinçli tüketici olarak diğer insanları uyarmak hepimizin insani görevlerinden biridir.

Aplus Tur müşteri kaybına uğramamak için şikayetleri sildirmeye çalışıyor. Şimdi bizlere daha büyük bir görev düşüyor. Birleşerek hareket etmek için toplanmalıyız ki, dolandırıcılığı huy edinmiş Aplus Tur şirketi ile daha fazla insanın dolandırılmasına izin vermeyelim.
İnternet üzerinden yapılan şikayetleri sildiriyor olmaları sizleri yıldırmamalı. sikayetvar.com adresine biz de şikayet ettik ama yayınlamadılar. (Aralarındaki bağı bilmiyoruz.) Bir şikayeti silebilirler ama hepsini sildirmeye onların bile gücü yetmez. Mağduruz ve mağdur edilmeye devam ediyoruz. Paramızı peşin aldılar, hiçbir hizmet sunmadan bunca ay paramızı kullandılar. İşin daha acı tarafı ise paramızı vermeye hiç niyetleri yok.

Edindiğimiz bilgilere göre daha önce de “La Fraise” adı ile aynı işi yapan firma daha sonra Aplustur adını almış. Önceki isim altında paralarını geri almayı hak edenlerin elinde mahkeme kararı olsa bile firma iflas gösterdiği için alamamışlar. Aplustur ismi ile iflas göstermeleri bize göre an meselesi. Çünkü gün geçtikçe mağdur ettiği insan sayısı artıyor.

Yapacakları hiçbir şey bizi yıldıramaz. Bizler tüketiciyi koruma yasalarını da destek alarak, vicdani olarak herkesi uyarmaya ve uyandırmaya sonuna kadar devam edeceğiz.

Aplus tur mağdurları tek çatı altında toplanalım ve içimizde başkan olmaya gönüllü olan kişi kendini belirtsin. İmzalı şikayet dilekçelerimizi o kişiye gönderelim ve tek elden bu işlemler yürütülsün.

Eğer siz de Aplus Tur mağduruysanız ve şikayette bulunmak istiyorsanız açık e-mail adresinizi bu blogun altına yazınız. Biz adresleri topladıktan sonra içimizden seçeceğimiz yetkiliye teslim edelim ve gerekli yerlere şikayet müracaatlarımızı tek elden yapalım.

Konu ile ilgili diğer yazıları okumak için tıklayınız.

Sarvan Travel

Aplus Tur, Son Haberler

Aplus Tur, Acentesinden Son Haberler

Aplus Tur 2013

Aplus Tur

Aplus Tur, Sarvan Taravel

APlus Tur Mağdur Etmeye Devam Ediyor

APlus Tur Tatil / Şikayet

A Plus Tur Mağdurları

Aplus Tur, Neden Yaptın Bunu Bize?

7 yorum:

  1. Düşüncelerini değiştirmeyenler yalnızca deliler ve ölülerdir.

    T. Lowell

    YanıtlaSil
  2. Arkadaslar bende aplus magduruyum, benimki de hemen hemen sizinkiyle ayni hikaye, bende uzun uzun hikayemi anlatmak istemiyorum.ne yapmak gerekiyorsa öyle davranayim.mail adresim dkiskac1@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun, öğrendiğimiz herhangi bir gelişme olduğunda burada paylaşıyoruz. Şu an savcılığa suç duyurusunda bulunmaktan başka yapacak fazla bir şey yok. Sarvan travel adıyla devam ediyorlar.

    YanıtlaSil
  4. BENDE İKİ ARKADAŞ AYRI AYRI SAVCILIĞA VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIMM..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılması gerekeni yapıyorsunuz. Herkesin bunu yapması gerekir.
      Kolay gelsin.

      Sil
  5. Daha önceki adları La Fraise, Aplustur (Demir İstanbul Yatçılık Ltd. Şti. ) olan ve bundan önceki 6333 numaralı yetki belgesi Türsab tarafından iptal edilen bu turizm acentası 6081 numaralı yetki belgesi ile Sarvan Travel ismiyle faaliyetlerine devam etti. Son olarak Sunpark Otelcilik San. Tic. Ltd. Şirketi adıyla faaliyetlerine devam etmektedirler.
    Adres: Eğitim Mah. 1. Açıkgöz Sok. Atak Plaza Ofisi No: 16
    Kadıköy, İstanbul /Türkiye
    Tel: (0212) 696 42 50 – (0216) 358 08 09
    Faks: (0212) 696 4280

    Not: Bu telefon numaraları ile görüşme yaptım. Tamer Demir ve İlkan Demir’in dolandırıcılık işlerine buradan devam ettiklerini tespit ettim.

    http://www.sundrella.com.tr/index.html

    Aplustur Mağduru

    YanıtlaSil
  6. Abdullah ümmet isimli genel koordinatör.tamamen sahtekar bi firma.magdurum

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.