24 Kasım 2012 Cumartesi

Aplus Tur, Son Haberler

La Fraise Mağdurlarından Levent Aydın'ın bize göndermiş olduğu mesajı sizlerle paylaşıyoruz.
Arkadaşlar, bizim takip edebildiğimiz kadarıyla A Plus Tur bunların üçüncü firması, belki daha öncesi de vardı? Adamlar deşifre oldukça yeni firma kuruyorlar.

Tüketici mahkemelerinde açtığımız davaları kazanıyoruz ama karşımızda paramızı geri alabileceğimiz bir kimse yok. Bizim tavsiyemiz, bu dolandırıcılık olayını herkesin savcılığa da bildirmesi, bu sayede başka canların yanmasını engelleyebiliriz. 
Firma sahiplerini yakından takip ediyoruz, savcılık için detaylı bilgi isteyen arkadaşlar bize boremfood@gmail.com adresinden ulaşabilirler.
                                                             Levent Aydın  
16 Kasım 2012 02:58  
Mağdur edilenlerin sayısı arttıkça, Aplus Tur şirketi hakkında yeni bilgilere ulaşmak kolay oluyor. Bildiğiniz gibi bizler bu firmanın yakın takipçisi olarak daha fazla insanın zarar görmemesi için üstümüze düşeni, elimizden geldiğince yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Aplus Tur ve La Fraise ile ilgili elinde bilgi veya belge olanlar lütfen bize ulaşın ki biz de diğer mağdurlara ulaştıralım.

Konu ile ilgili internet üzerinde araştırma yapmak istediğinizde, aşağıdaki etiketler ile ulaşabilirsiniz.

Etiketler: a plus tur, a plus tur şikayet, a plus tur şikayet hattı, a plus tur şikayetleri, aplus tur, aplus tur ikayetleri, aplus tur şikayet, aplus tur yorum, aplus tur yorumları, aplustur.com, devremülk, devretatil, sarvan travel, sarvan travel şikayet, sarvan turizm, tatil acentaları, tatil acenteleri, tatil şikayetleri, tatil sözleşmesi, www.aplustur.com, aplustur, aplustur şikayet, sarvan turizm, aplus tur, aplus tur şikayet, a plus tur, a plus tur şikayet, www aplustur com, a plus tur, a plus tur şikayet, a plus tur ile anlaşmalı oteller, a plus tur şikayet, a plus tur şikayet hattı, a plus tur şikayetleri, a plus turizm şikayet, şikayet a plustur, aplus, aplus tur, aplus tur otelcilik, aplus tur şikayet, aplus tur yorum, aplus tur yorumları, aplustur, aplustur com tr, aplustur com yorumlar, APLUSTUR OTELCILIK, aplustur şikayet, aplustur yorum, aplustur.com, devre tatil sarvan, devremülk, devretatil, hediye tatil, sarvan şikayet, sarvan traval üye olup pişman olanlar, sarvan travel, sarvan travel madurları, sarvan travel mağdurları, sarvan travel şikayet, sarvan travel şikayet hattı, sarvan travel şikayetleri, sarvan travel üyelik, sarvan turizim şikayet, sarvan turizm, sarvan turizm hediye tatil, sarvan turizm şikayet, sarvan turizm tr, sarvan turuzim, sarvantravel, savran, tatil, tatil acenteleri, tatil şikayetleri, tatil sözleşmesi, tur, Turizm, tuzak, www aplus tur com tr, www.aplustur.com

Konu ile ilgili diğer yazıları okumak için tıklayınız.

Sarvan Travel

Aplus Tur, Son Haberler

Aplus Tur, Acentesinden Son Haberler

Aplus Tur 2013

Aplus Tur

Aplus Tur, Sarvan Taravel

APlus Tur Mağdur Etmeye Devam Ediyor

APlus Tur Tatil / Şikayet

A Plus Tur Mağdurları

Aplus Tur, Neden Yaptın Bunu Bize?

6 yorum:

  1. İnsanların safları olduğu müddetçe,
    üçkağıtçılar hep bedavadan yaşayacaktır.

    Anonim

    YanıtlaSil
  2. Bazıları o kadar çok yalan söylemeye alışmıştır ki,
    yakasından tutup silkelesem ceplerinden bahaneler dökülecek.

    Anonim :-)

    YanıtlaSil
  3. A Plus Tur’dan tatil aldım. Vaad ettikleri hiç bir şeyi yapmadılar. Aksine 5 yıllığına 2.800 TL verdik ve bize sundukları oteller aracı olmadan aradığınızda 5-10 lira fark ediyor. Orada konuştukları ile telefonda konuşmaları çok farklı.
    A Plus turun tanıtım elemanları her yerde karşınıza çıkabilir. Bir otelin havuzundan veya alışveriş merkezinde ücretsiz faydalanacaksınız ve bedava tatil kazandınız diyerek sizi bir otele çağırır ve firmalarının tanıtımını yaparlar. Anlaşmayı imzalatana kadar her şey yolundadır, öyle ki rezervasyon yaptırdığınız oteli beğenmezseniz size hemen başka otel ayarlayıp transferinizi de sağlayacakları gibi laflar söylerler.
    Bu firmadan ve yetkililerinden şikayetçiyim. Yardımcı olmadıkları gibi telefonda da doğru düzgün, net bilgiler vermiyorlar ve o kadar rahatlar ki müşteri memnuniyeti umurlarında bile değil, istediğiniz yapın diye telefonu yüzünüze kapatıyorlar.
    Şubat 2012 de maalesef sözleşme imzaladık, daha sonra vazgeçmek istedik sürekli oyaladılar bir kere deneyin sonra %10 komisyonla devir işlemini yaparız dediler. Diğer şikayetlerde olduğu gibi önerdikleri otelleri internetten bulduğunuzda neredeyse aynı fiyat, zaten telefonla ulaşmak çok zor, sürekli farklı kişiler farklı isimler. Yetkiliyle görüşmek istediğinizde ya yemeğe çıkmış oluyorlar ya da toplantıda oluyorlar. Biz size dönüceğiz diye üyesi olmamıza rağmen telefon numarasını istiyorlar ama geride dönmüyorlar. %10 luk devir işide tamamen kandırmaca; yazılı bir şey yok sözle söylüyorlar, sorduğunuz zaman 2 ay sonraya tarih veriyolar , Devir işlemi için birinin gelip şu üyenin sözleşmesini devrelmak istiyorum demesi gerekiyormuş.
    İadeli taahhutle İhtarname gönderdim, ihtarı postadan almıyorlar ya da sözleşmede ki adres yanlış. Şimdi birde Noterden ihtar çektiricem sonrada Mahkemeye vericem.
    Sözleşmeyi imzalatırken TURSAB üyesi olduklarını söylediler, sözleşmede de Amblemini kullanıyorlar.Ben sözleşme imzalamadan önce TURSAB üyeliğinden 6333 belge noları 10.02.2012 tarihinde iptal edilmiş. Daha öncede La Fraise Travel diye geçiyor, Şimdide SARVAN Turizm diye bir firma kurmuşlar herhalde.
    Bu firmadan şikayetçiyim ve mahkemeye vereceğim. Bilgi almak isteyen mağdur arkadaşlar bana ulaşabilirler.

    Arama terimleri:
    sarvan travel şikayet, a plus tur, a plus tur şikayet, a plus turizm şikayet, sarvan turizm şikayet, a plus tur hakkındaki şika, sarvan turizm tatil kazandınız, sarvan turizm anlaşmalı oteller, sarvan tur şi̇kayett, sarvan travel şi̇kayett, sarvan travel hakkındaki şikayetler, sarvan travel bedava tatil, tüketici mahkemesi sarvan

    Kaynak:

    http://www.tuketicihaklari.biz/2012/11/29/tur-sozlesme-iptali-sorunu/

    YanıtlaSil
  4. içinde ‘sarvan travel bedava tatil’ geçen yazılar

    Sarvan travel : Şikayet
    Aralık 12, 2012 | Kategori : Tur Operatörleri
    Şikayet no : #34867
    size bedava tatil çıktı diye insanları arıyorlar,sözde bedava dedikleri günlük 50 Euro yemek bedelini istiyorlar bu parayla erken rezervasyonla her yerde tatil yapabilirsiniz.Ben de bu şirketin dediklerinin oyununa geldim benim de paramı vermiyorlar
    Şikayet Eden : N. K.
    etiketler : devremülk, devretatil, İş Etiği, sarvan travel, sarvan travel bedava tatil, sarvan travel madurları,sarvan travel şikayet, sarvan travel şikayetleri, sarvan travel üyelik bedeli ne kadar, sarvan travelin hediye tatili, sarvan turizim şikayet, sarvan turizimin mağdurları, sarvan turizm, sarvan turizm anlaşmalı oteller, sarvan turizm otelleri, sarvan turizm şikayet, sarvan turizm tr, sarvantravel.com,sarvantravel.com şikayet, savran, tatil, tatil acentaları, tatil acenteleri, tatil şikayetleri, tatil sözleşmesi, tur, Turizm, tursab,devremülk, devretatil, İş Etiği, sarvan travel, sarvan travel bedava tatil, sarvan travel madurları, sarvan travel şikayet, sarvan travel şikayetleri, sarvan travel üyelik bedeli ne kadar, sarvan travelin hediye tatili, sarvan turizim şikayet, sarvan turizimin mağdurları, sarvan turizm, sarvan turizm anlaşmalı oteller, sarvan turizm otelleri, sarvan turizm şikayet, sarvan turizm tr, sarvantravel.com, sarvantravel.com şikayet, savran, tatil, tatil acentaları, tatil acenteleri, tatil şikayetleri, tatil sözleşmesi, tur, Turizm, tursab ,www sarvantravel com,efetur madurları,sarvan travel öneri,sarvan travel sözleşme iptali davası,sarvan truzim mağdurları,sarvan turi̇zmmm,sarwan turizm hediye tatili


    Kaynak:
    http://www.alosikayet.com/tur-operatorleri/2012/12/12/sarvan-travel-sikayet.html

    YanıtlaSil
  5. Sarvan Travel - Sunpark Otelcilik (Aplus tur)

    Türkiye Kamuoyuna.
    Daha önceki adları La Fraise, Aplustur ( Demir İstanbul Yatçılık Ltd.Şti ) olan ve bundan önceki 6333 numaralı yetki belgesi Türsab tarafından iptal edilen turizm acentası 6081 numaralı yetki belgesi ile SARVAN TRAVEL ismiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Bahsi geçen turizm firması bütün Türkiye'yi il il dolaşarak lüks otellerde toplantılar yaparak insanları aldatmakta ve paralarını almaktadır. Maalesef bizden de 3750 TL parayı kredi kartımızdan peşin çekerek aldılar. Sözde devre tatil adında 5 yıllığına bu paranın karşılığı olarak konaklayacağımız otellerin erken rezervasyon fiyatlarından da daha uygun fiyatlara tatil yapacaktık. Paketi tanıtırken herhangi bir otelin fiyatının yaklaşık yarısının konaklama bedeli, kalan yarısının da yemek bedeli olduğu söylenip, bizden alınan paranın karşılığı olarak her yıl gitmek istediğimiz otellerin konaklama bedellerini kendilerinin karşılayacağını, yemek ücretlerinin ise bizden isteneceği şeklindeydi. 19 Ocak 2013 günü Malatya'da Ramada otelde eşim adına yaptığımız sözleşmeden bir iki hafta sonra güya anlaşmalı oldukları otellerin Şubat 2013 tarihi itibarıyla fiyatlarını önemli tur firmalarının internet sitesinden bakarak öğrendim. Daha sonra SARVAN TRAVEL (APLUSTUR) görevlilerini arayarak kendilerinden de fiyat istediğimde sadece sözlü olarak (nedense e-mail'ime yazılı olarak fiyatları bir türlü göndermek istemediler) bazı otellerin sadece yemek bedeli olarak bizden istedikleri ücretin zaten şu an erken rezervasyon fiyatlarıyla hemen hemen aynı olduğunu gördüm. Oysaki biz zaten yatak bedellerini kendilerine ödemiştik yani erken rezervasyon fiyatlarının yaklaşık yarısının bizden istenmesi gerekirdi. İnternetten biraz araştırma yaptığımda bu firmanın yukarıda belirttiğim değişik adlar altında uzunca bir süredir insanları aldattıklarını ve paralarını aldıklarını öğrendim. Aloşikayet isimli internet sitesinde sadece son üç aya ait bi dolu benzer şikayet mevcuttur. Bunun üzerine geçen hafta eşimle birlikte internetten topladığımız şikayetleri, kendi açıklamalarımızı ve sözleşmemizin bir örneğini bir araya getirip Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Paramızı iade edemeyeceklerini söyleyip bunların sözleşmede yazmadığını belirttiler. Doğrudur sözleşme zaten tek taraflı ve bizlerin cayma hakkıyla ilgili tek bir satır yok. Devre tatil usul ve yönetmeliğinde açıkça tüketicinin cayma hakkıyla ilgili maddenin yazılması gerektiği belirtilmekte. Bu durumu açıklayıp noter kanalıyla bir ihtarname göndererek paramızın iadesini istedik. Şu anda Türkiye'nin hangi ilinde insanları aldatmaya devam ediyorlar bilmiyorum ama bu açıklamaları okuyan ve SARVAN TRAVEL (APLUS TUR) ismini duyan herkesin kesinlikle bu devre tatil paketinden almamaları gerektiğini bir vatandaşlık görevi olarak gördüğümü belirtip saygılar sunuyorum.



    Aradan oldukça uzun bir zaman geçtikten sonra tekrar herkese merhaba. Arkadaşlar Sarvan travel, Aplus tur isimleriyle Türkiye'nin çeşitli illerinde devre tatil satarak insanları dolandıran firma diyeceğim ama ortada firma falan da yok çünkü biraz önce Türsab'dan kontrol ettim 6081 nolu belgeden aradım maalesef kayıtları da gözükmüyor artık. Cep telefonuyla elimdeki numaralardan birini aradım çıkan bayana nereyle görüştüğümü söyledim gizlilik ilkesi gereği nereyle görüştüğümü söyleyemezmiş. Düşünebiliyor musunuz Türkiye'de faaliyet gösterdiğini iddia eden sözde firma gizlilikten bahsetmekte. Yeni adları SUNPARK OTELCİLİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. Maalesef bu isimle de Türsab'da kayıtları yok.

    Boraniç

    Kaynak:
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=707000#.U33ZENJ_ub8

    YanıtlaSil
  6. Sunpark Otelcilik
    Sunpark Otelcilik San. Tic. Ltd. Şirketi

    Tel: (0212) 696 4250
    Adres: Eğitim Mah. 1. Açıkgöz Sok. Atak Plaza Ofisi No:16 Kadıköy, İstanbul, Türkiye
    Faks: (0212) 696 4280

    Sunpark Otelcilik : Namı diğer Sarvan Travel ve Aplus tur hakkında şikayettir!
    Kategori : Turizm » Tur Operatörleri » Para İadesi Şikâyetleri
    24 Ocak 2014
    Şikayet No : # 389
    Şikayet :Alo şikayet bölümünü ve Sarvan travel'i yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum. Mağdurlardan biri de benim Sürekli isim değiştirerek hayali varlığını devam ettirmeye çalışan, hiçbir hizmet vermeden tümüyle vatandaşın parasını alıp üzerine yatmaya çalışan, İnsanların iyi niyetinden ve kanunların boşluklarından olabildiğince yararlanan, artık Türsab da kayıtları da gözükmeyen ve en son ismi SUNPARK OTELCİLİK olan, daha doğrusu olmayan bu duruma Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde ne olur birileri dur desin.artık. Bu birileri bir savcı olabilir, bir hakim olabilir, polis olabilir veya jandarma olabilir. Evet açıkça buradan Türkiye kamuoyuna suç duyurusunda bulunuyorum. Daha önce şahsi olarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına internetten benzer birçok şikayeti toplayarak yaptığım suç duyurusu hiçbir şekilde dikkate alınmadı. Yılmadım noterden olmayan iki farklı adreslerine ihtarname gönderdim. Yılmadım türsab'a şikayet ettim. Yılmadım Tüketici mahkemesi sıfatıyla Malatya 3. Asliye hukuk mahkemesine dava açtım ve yaklaşık 8-9 ay sonra dava sonuçlandı tabi ki daha önceki davalarda olduğu gibi mahkeme salonuna dahi gelemeyen bu hayali tezgahın sahipleri davayı kaybettiler. Ama ben bunların izini sürmeye devam ediyorum. Herkese saygılar, selamlar


    Kaynak:
    http://www.alosikayet.com/sunpark-otelcilik-nami-diger-sarvan-travel-ve-aplus-tur-hakkinda-sikayettir-.html;jsessionid=d0fxKnyfm4Q0dvwnJ0ToABcE.undefined

    Sanırım bu da son adresleri;
    http://www.sundrella.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.